Side titel

Profil

Profil venstre

Jeg hedder Helga Thorup Larsen og jeg har arbejdet med kinesiologi siden 1987. Jeg er DK-Kinesiolog® RAB med eksamen i Helhedskinesiologi og er instruktør i samme uddannelse. Fra 1991 til 2012 har jeg udbudt kurser i Helhedskinesiologi uddannelsen. 
Jeg er tilknyttet sundhedsordningen Genvej til sundhed nu.
Det er en sundhedsordning for små og store virksomheder, hvor behandlingerne er gratis for dig som medarbejder, der har arbejdsrelaterede lidelser som ondt i hovedet, skuldre, ryg eller arme af uheldige arbejdsstillinger eller har andre lidelser, der er opstået i forbindelse med arbejdet.
Behandlingerne er fradragsberettiget for virksomheden og skattefri for medarbejderen.
Læs mere på www.genvejtilsundhed.nu

Jeg har i 2014 -15 og -16 deltaget på kurser hos Philip Rafferty, som har udviklet Kinergetics, BNT og RESET, og jeg er nu færdig uddannet Kinergetics behandler.

Det er fantastisk nytænkning og virkelig effektive arbejdsmetoder, han har udviklet.

Nogle af de centrale og gennemgående afbalanceringer tager udgangspunkt i TMJ – vores kæbeled, hvor mange traumer sætter sig og blokerer, bl.a. for vand og optagelse af mineraler. Desuden nye og meget effektive måder at korrigere for kviksølvbelastninger og candida, fastlåste muskler, dehydrering og hjerneintegration, stress, traumer samt mange andre ting.

Læs meget mere på www.kinergetics-reset.dk

Desuden er jeg bevægelsespædagog med basis i Alexanderteknikken.
Her har jeg siden 1985 undervist store og små grupper og de seneste 10 år har jeg oftest kombineret det med Qi Gong.
Læs om Alexanderteknikken.

Jeg er instruktør i Medicinsk Qi Gong efter Biyun metoden, i Jichu Gong, Senior Qi Gong, Fredskraftens Qi Gong, Dong Gong og Børne Qi Gong.
På youtube ligger flere videoer med Biyun Qi Gong og med Fan Xuilan, som kan være interessante
Læs om Qi Gong.

Jeg er kostpilot fra Hover Sundhedshøjskole med efterfølgende årskursus i “DYNAMISK ERNÆRING”.
Det er et praktisk og teoretisk kursus i den biodynamiske måde at dyrke, forarbejde og fremstille fuldgyldige, næringsrigtige fødevarer og måltider for det sunde menneske.

Profil højre