Side titel

Klinikken

Klinikken venstre

I klinikken anvender jeg kinesiologiens mange muligheder som energimedicin til at forebygge og lindre fysiske symptomer samt til personlig udvikling.
Det kan være vanskeligheder med indlæring og koncentration, sportspræstationer, eksamensangst, eksem, høfeber, fødevareintolerancer, allergier, problemer med fordøjelsen, med led og muskler, hovedpine, stress, depression, lavt selvværd, m.m.
Ved aspekter der vedrører ryg, spændinger, kropsholdning og muskler benytter jeg naturligt min indsigt i Alexanderteknikken sammen med kinesiologien.

Jeg arbejder med mennesker i alle aldre. Når jeg tester børn op til 6-7 års alderen, anvender jeg en af forældrene som surrogatperson.
Der tages altid udgangspunkt i det hele menneske, d. v. s. at der arbejdes med det fysiske, det ernæringsmæssige, det psykiske og det åndelige i mennesket.

Ved hjælp af samtale og muskeltest findes og prioriteres kroppens ubalance, og derefter findes det, der kan bringe kroppen i balance.

Det vil altid være hjælp til selvhjælp.

Der bruges 1 – 1½ time pr. gang og oftest mellem 1 og 6 afbalanceringer, for at du kan nå det resultat du ønsker. Der vil være 4 – 8 uger mellem testene. I den mellemliggende periode arbejder du selv dagligt med de fundne teknikker for at afbalancere.
(5 – 10 minutter dagligt)
Bruger du kinesiologi til personlig udvikling, bestemmer du selv antallet af afbalanceringer.

Her er et eksempel på gode hjernegymnastik øvelser. PRØV DEM
Loevenbill_inspiration_02bill_inspiration_01

Klinikken højre

Priser

Kinesiologi afbalancering:
700, – kr. for voksne,
450,- kr. for børn,
50, – kr. studierabat

Hjemmebehandling er også en mulighed.
Ring for at høre nærmere.

Helga_Thorup-1525-2